Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης για το 2024

Αγαπητοί Συμμαθητές,

Το Δ.Σ της Ένωσής μας σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου, (η πρόσβαση μπορεί να γίνει και με τρόλεϊ :γραμμή 4 ΚΥΨΕΛΗ-ΑΓ ΑΡΤΕΜΙΟΣ, γραμμή 11 ΠΑΤΗΣΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ στάση Άγιος Σπυρίδωνας και με λεωφορείο, γραμμή 550 ΦΑΛΗΡΟ-ΚΗΦΙΣΙΑ στάση στάδιο.) όπου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία λειτουργία και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής κεκοιμημένων Κτητόρων, Διευθυντών, καθηγητών και μαθητών της Εκκλησιαστικής Σχολής Κορίνθου. Χοράρχης ορίστηκε ο κ. Γιαννακόπουλος Γεώργιος και Λαμπαδάριος ο κ. Καλαντζής Νικόλαος συνεπικουρούμενοι από ιεροψάλτες-μέλη μας.

Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ένωσης στην παρακείμενη του Ναού αίθουσα. Θα προσφερθεί καφές με τα ανάλογα βουτήματα και θα έχουμε την ευκαιρία για προσωπικές συζητήσεις και σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Ψυχογιό, κοπή της πίτας και ανάγνωση του απολογισμού του 2023 , του προϋπολογισμού του 2024 και της έκθεσης της Ελεγκτικής επιτροπής και έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ. Στη συνέχεια θα τιμηθούν τα παλαίμαχα μέλη του Δ.Σ. Μαρινός Μιχάλης, Κορκόντζηλας Γεώργιος και Δημόπουλος Γεώργιος για την πολυετή τους προσφορά στο Δ.Σ της Ένωσης.

Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας αν τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας.

Μετά τη λήξη της συνέλευσης θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα στο τσιπουράδικο “Ο Σταύρος” που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία στον πεζόδρομο επί της Ερατοσθένους και Ιβύκου 7.
Τιμή γεύματος 15 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το γεύμα στους: Φώτη Τζαβέλλα τηλ. 6945395598 και Γιώργο Γιαννακόπουλο τηλ. 6974880140.